Ons familiebedrijf zag in 1908 het levenslicht. De eerste generatie richtte het schildersbedrijf op in IJsselstein. Tegenwoordig vindt u ons schildersbedrijf op de Lange Schaft 7c te Houten en werken we met een team van gemotiveerde, vakbekwame medewerkers aan een mooi én duurzaam resultaat.

Als schildersbedrijf zijn we nauw verbonden met de regio Utrecht en onze rijke historie.

Op dit moment staat de vierde generatie aan het roer: Sebastiaan van den Berg. Als bedrijf gaan we in ieder opzicht mee met de tijd, toch zijn we nog altijd trots op de mijlpalen en gebeurtenissen die het familiebedrijf hebben gevormd:

[icon_timeline timeline_line_color=”#00573d” time_block_bg_color=”#eaeaea” time_sep_color=”#a8a8a8″ time_sep_bg_color=”#00573d”][icon_timeline_sep time_sep_title=”Onze historie” line_style=”solid”][icon_timeline_item time_title=”1908″ el_class=”timeline-post-left”]De eerste generatie Van den Berg richt het schildersbedrijf op in IJsselstein.

 

schilder Utrecht, schildersbedrijf, Van den Berg schildersbedrijf Utrecht[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”1926″ el_class=”timeline-post-left”]Zonen Gerrit en Jan komen bij de zaak, en vormen de tweede generatie.

 

schildersbedrijf Utrecht, schilder familiebedrijf Van den Berg[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”1952″ el_class=”timeline-post-left”]

In Apeldoorn is er steeds meer groot werk en dus veranderen de zaken. Zoon Gerrit gaat zich in Apeldoorn vestigen, terwijl Jan in IJsselstein (en later Utrecht) blijft. Er wordt een winkel geopend op de Griftstraat 1 in de wijk Wittevrouwen, maar alles blijft wel één bedrijf.

inge-18

[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”1977″ el_class=”timeline-post-left”]

De derde generatie Van den Berg komt erbij en neemt het schildersbedrijf over, waarna besloten wordt dat de BV’s in Apeldoorn en Utrecht als aparte bedrijven verdergaan.

schildersbedrijf Utrecht, schildersbedrijf Apeldoorn, schilder Van den Berg Utrecht

[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”1990″ el_class=”timeline-post-left”]

Ons bedrijf in Utrecht verhuist met kantoor en magazijn naar de Griftstraat, waar de winkel in 1977 is gesloten. Dag in, dag uit waren we herkenbaar aan de kleurrijke vlaggen die de gevel sierden.

historie schildersbedrijf Van den Berg, schilder Utrecht

[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”2006″ el_class=”timeline-post-left”]

Een nieuwe verhuizing. Dit keer naar de Floridadreef, op een bedrijventerrein aan de noordzijde van Utrecht, met goede uitvalswegen richting de stad en de plaatsen rondom Utrecht.

schildersbedrijf Utrecht, offerte schilder Utrecht

[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”2007″ el_class=”timeline-post-left”]

Sebastiaan van den Berg, inmiddels de vierde generatie, neemt het bedrijf over.

schildersbedrijf Utrecht, schildersbedrijf Van den Berg, schilder Utrecht

[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”2008″ el_class=”timeline-post-left”]Schildersbedrijf Van den Berg bestaat 100 jaar, een mijlpaal waar we nog altijd enorm trots op zijn. Namens de medewerkers wordt er een herdenkingsbeeldje geschonken, ter ere van dit jubileum.

 

schildersbedrijf Utrecht, schilder[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”2009″ el_class=”timeline-post-left”]Tijden veranderen en veilig werken wordt één van de prioriteiten binnen ons bedrijf. Er wordt geïnvesteerd in de eerste zelf-rijdende hoogwerker (tot 21 meter hoog), met transport in eigen beheer.

 

schildersbedrijf Utrecht, bedrijfsschilder Utrecht[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”2013″ el_class=”timeline-post-left”]Met de uitbreiding van een tweede machine, de spin-hoogwerker, kunnen we als bedrijf bijna alles aan met gereedschap in eigen beheer. Ook deze beslissing is gemaakt op basis van duurzaamheid – en laat zien dat we klaar zijn voor de toekomst.

 

schildersbedrijf Utrecht, schilder met eigen hoogwerker[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”2017″ el_class=”timeline-post-left”]Een nieuwe verhuizing, wederom een verhuizing en dit keer naar de Lange Schaft 7c te Houten. Een nieuwe plek, duidelijk meer meters om ons materieel onder een dak op te slaan. Een nieuwe plek met goede uitvalswegen richting de stad en regio Utrecht. Belt u voor een afspraak, wij komen graag kijken. Wilt u bij ons kijken? Belt u ons dan ook? Graag tot ziens.[/icon_timeline_item][/icon_timeline]

Benieuwd naar ons aanbod? We vertellen er graag meer over: