Of het nu om een winkelpand, een productieruimte of een groot bedrijventerrein gaat: de uitstraling moet kloppen. Goed schilderwerk is hierin essentieel. Met onze 100% eigen vloot, met hierin een zelf-rijdende hoogwerker (tot 21 meter hoog) en een spin-hoogwerker (tot 18 meter hoog), hebben we alles in huis om iedere bedrijfsruimte mooi en duurzaam op te knappen.

Als schildersbedrijf verfraaien we uw bedrijf van buiten én binnen.

We kunnen namelijk ook wandbekleding plaatsen die past bij de de huisstijl van uw bedrijf. Bij grote metrages is het zelfs mogelijk om uw bedrijfslogo erin te verwerken. Vanzelfsprekend begint het met een grondige inspectie, zodat we weten waar we aan toe zijn – en waarmee uw bedrijf het beste geholpen is. Met het oog op duurzaamheid: de kwaliteit van ons werk en onze relatie met u.

 

Keurmerken waaraan u onze kwaliteit herkent:

schilder Utrecht Onderhoud NL, keurmerk schildersbedrijf regio Utrecht     schilder Utrecht, schilder garantiebedrijf, schildersbedrijf Utrecht     VCA-logo     winterschilder Utrecht, schilderbedrijf Utrecht, winterschilder particulieren, winterschilder bedrijven Utrecht

Vraag een offerte aan